Bravčové mäso v tomto recepte volíme najmä preto, že nám zachová šťavnosť. Čo viac, mäsko nám pustí chutnú šťavu, ktorá je výborná aj sama o sebe, a čo s chlebom ? 🙂
Garantujeme Vám, že prípravou tohto jedla nič nepokazíte, ba naopak potešíte chuťové bunky celej Vašej rodiny!
Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:
Reklamy
- 500 g bravčového mäsa
- 250 g tvrdého syra
- 100 g šampiňónov
- 2 paradajky
- majonézu podľa chuti
- soľ a korenie podľa chuti
Takto budeme v recepte postupovať:
- Najprv si nakrájajte bravčové mäso na plátky a očistite ho.
- Základom všetkého je mäso dobre vyklepať a okoreniť.
- Pekáč si nezabudnite potrieť rastlinným olejom, ako na neho mäso vybavíte.
- Ďalej si narežte paradajky na plátky a nastrúhajte tvrdý syr.
- Paradajky potom poskladajte na vrch mäsa a všetko zasypte trvdým nastrúhaným syrom.
- Úplne nakoniec pridajte nakrájané šampiňóny, ktoré potrite trochou majonézy.
- Odporúčame ešte raz posoliť a zasypať syrom.
- Piecť by ste mali vo vopred vyhriatej rúre na 200 stupňov cca 25 minú
Máme hotovo!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!
Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.
zdroj: coolinarika.com