Toto je dlho zabudnutý recept na nátierky ešte z čias ČSSR: Okamžite si ju zamilovala celá rodina!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept na chutnú pomazánku, ktorú si určite zamilujete.

My sme si ju teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy si ju pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • 150 gramov údeného syra
  • 3 ks vajcia
  • 1 ks mrkva
  • 3 až 4 strúčiky cesnaku
  • 1/2 čajovej lyžičky korenia
  • 1 polievková lyžica kyslej smotany
  • 1 polievková lyžica majonézy
  • štipka soli
  • Chlebík
Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Vezmite údený syr a postrúhajte ho na hrubom strúhadle. Môžete ho navyše nahradiť bežným taveným syrom (nátierka potom bude chutiť menej výrazne).
  2. Uvarte niekoľko kuracích vajec natvrdo a tiež ich nastrúhajte na hrubom strúhadle – rovnako tak aj mrkva. Potom prelisujte 3 až 4 strúčiky cesnaku, zmiešajte ingrediencie dohromady a v prípade potreby k nim pridajte ešte 1 lyžičku mletého čierneho korenia.
  3. Teraz je čas na zálievku, ku ktorej budete potrebovať iba dve ingrediencie, a to kyslú smotanu a majonézu. Majonézu aj kyslú smotanu teda zmiešajte v pomere 1:1 a dresing j na svete.
  4. Všetky pripravené ingrediencie teraz zmiešajte dohromady a v prípade potreby ich ešte trochu osoľte.
    Pripravte si sendvičovač, vložte doň chlieb a nechajte ho poriadne opiecť z oboch stránVýslednú zmes následne rozotrite na pripravené plátky.
Video recept:

Máme hotovo.

Reklamy

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Vyskúšajte tiež:

Toto je veľmi prudko-návykový 10-minutový šalát: V našej rodine nesmie chýbať na žiadnej oslave, či posedení!

Babičkine báječné rezy vtáčie mlieko s ovocím: Toto bola láska na prvé sústo!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.