Ten najlepší osviežujúci broskyňový koláč s jogurtovým krémom!

Teplé počasie je skvelé najmä pre organizovanie rôznych posedení na teráskách, alebo priamo usporiadanie pikniku v prírode. Tak či tak, k obom príležitostiam sa skvele hodí sladká bodka na osladenie dňa.

Pripravte si napríklad tento netradičný broskyňový koláč. Pokiaľ máte zavárané broskyne z vlastnej záhradky, môžete ich použiť, ale bude vynikajúci aj z kupovaných. Isto si tento dezert zamilujete!

Zloženie cesta

Reklamy
  • 4 vajcia
  • 4 lyžice vody
  • 8 lyžíc cukru
  • 7 polievkových lyžíc múky
  • 1 lyžica kakaového prášku

Na krém:

  • 2 malé poháre broskyňového jogurtu
  • konzervované olúpané broskyne
  • želatína
  • 4 lyžice smotany na šľahanie
Takto budeme postupovať:

Zmiešajte žĺtky s cukrom a vodou do svetlej zmesi. Pridajte múku, kakao, a nakoniec penu z bielkov. Naplňte cesto do formy, či plechu a upečte v rúre. Zmiešajte jogurt, broskyne nakrájané na kocky, smotanu a želatínu. Navrstvite krém na cesto a ozdobte zvyškom broskýň. Môžete tiež pripraviť dva kusy cesta a krém naplniť medzi ne.

Dobrú chuť Vám prajeme!

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku na facebooku, pre nové recepty každý deň.

zdroj: egyszerugyorsreceptek.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.