Ten najlepší nepečený dezert s lahodnou smotanovou chuťou a čokoládou!

Dostali ste pozvanie na nejakú návštevu , alebo rodinnú oslavu a nemáte príliš času na prípravu? Určite však nechcete prísť s prázdnou. Vždy je skvelé, keď môžete svojim blízkym naservírovať vlastnoručne pripravené jedlo.

Môžete so sebou priniesť napríklad tento jednoduchý nepečený dezert. Stačí ho pripraviť a ponechať niekoľko hodín v chladničke. Tento ušetrený čas môžete venovať úprave svojho vzhľadu a prísť na party perfektne upravená s vynikajúcim zákuskom.

Budeme potrebovať následovné ingrediencie:

Reklamy
  • 1 liter mlieka
  • 200 g pšeničných otrúb
  • 200 g cukru
  • 2 žĺtky
  • piškóty
  • 125 g margarínu
  • 200 ml smotany
  • 1 tabuľka horúcej čokolády
  • pre namáčanie: mlieko s rumom

Takto budeme postupovať:

  • Žĺtky, pšeničné otruby a cukor rozmiešajte v mlieku a zmiešajte s margarínom. Vyšľahajte krém.
  • Do dna misy vyskladajte piškóty, ktoré budú namočené v zmesi mlieka a rumu. Pridajte polovicu pripraveného krému. Vyšľahajte smotanu a zmiešajte ju s trochou nastrúhanej čokolády. Pridajte túto smotanovou vrstvu a potom opäť vrstvu piškót. Nakoniec pridajte zvyšok krému, zvyšnú smotanu a celý povrch torty bohato zasypte strúhanou čokoládou. Nechajte dezert odpočívať v chladničke, ideálne niekoľko hodín pred podávaním.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento super recept aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku pre nové články na každý deň.

zdroj: bidista.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.