Rozrezala 4 kuracie prsia a naplnila ich strúhaným syrom! Najlepšie pečené kuracie prsia na svete

Doby, kedy Vám v reštaurácii na tanieri pristálo kuracie mäso, na ktorom nudne ležala unavená broskyňa s plátkom ešte unavenějšieho syra, sú minulosťou. Dnes už toto jedlo, vedľa iných lahôdok, neobstojí.

V dnešnom recepte Vám ukážeme prípravu kuracieho mäsa, aj v kombinácii s broskyňami, smotanou a bohatou syrovou vrstvou. Mäso je úžasne krehké, jemné, šťavnaté a chuť všetkých ingrediencií ide krásne dohromady. Esteticky aj chuťovo je jedlo neodolateľné.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 4 kuracie prsia
  • 250 g broskýň
  • 150 g strúhaného syr
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • soľ
  • korenie

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Očistite a umyte kuracie prsia. Do každého kusu urobte rez tak, aby Vám vznikla kapsa. Broskyne rozrežte na polovicu a do každého vrecka uložte 3 polovičky. Mäso potom z vonku aj zvnútra Nasoľte a okoreňte.

  • Syr zmiešajte so smotanou. Vylisujte do tejto zmesi cesnak. Každú kapsu naplňte primeranou dávkou náplne.
  • Zafixujte špáradlami, aby sa náplň nedostala von.
  • Zapekaciu misu si vymažte olejom a vrecká do misy uložte. Mäso môžete ešte zasypať ďalším syrom.
  • Pečieme na 180 stupňov po dobu 40 minút. Podávame teplé a podľa svojej fantázie dozdobíme.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bidista.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.