Nepečený tvarohový koláč s višňami a sušienkovým základom! Úžasná chuť a ľahká príprava!

Nepečené torty sú veľmi obľúbené pre svoju jednoduchú prípravu a tiež časovú nenáročnosť. Preto takých receptov nie je nikdy dosť a tu máte hneď ďalší! Oslaďte si jarné teplé dni týmto višňovým koláčom.

Starosť si nemusíte robiť ani s prípravou cesta, pretože ho pohodlne vytvoríte zo sušienok a masla. Stačí len zmiešať ingrediencie, vyšľahať krém, pridať šťavnaté višne a po stuhnutí si na torte môžete pochutnať!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy

zloženie cesta

  • 300 g sušienok
  • 200 g rozpusteného masla
  • 2 lyžice cukru
  • 1 vanilkový cukor

Zloženie tvarohové vrstvy

  • 500 g čerstvého tvarohu
  • 400 g tekutej šľahačky
  • 1 vanilkový cukor
  • 4 lyžice cukru
  • 2 balenia priehľadných želatínových plátov
  • 2 balenia ovocné želatíny
  • višne

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Sušienky nadrvíme a zmiešame s maslom a cukrom. Túto zmes utlačte do dna formy a nechajte odpočívať v chladničke. Pripravte priehľadnú želatínu podľa návodu na obale. Zmiešajte tvaroh a cukry, pridajte želatínu a šľahačku. Túto zmes navrstvíme na pripravené cesto a na povrch vyskladajte višne. 
  • Zalejte ich ovocnou želatínou a nechajte tortu stuhnúť v chladničke po dobu najmenej 3 hodín.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj : sanatos365.ro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.