Nepečený jahodový dezert s tvarohom a šľahačkou pripravený bez cukru! Vynikajúca jemná chuť!

Momenty, kedy ste v obkľúčení priateľmi, sú viac, než príjemné. K pohodovej atmosfére prispieva aj stôl, ktorý sa takmer prehýba pod rôznymi maškrtami.

Jednou z nich môže byť aj Váš nepečený jahodový zákusok.

Priatelia si toto Vaše eso v rukáve okamžite zamilujú. Chuť jahôd a šľahačky je neodolateľná.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 500 g mäkkého tvarohu
  • 2 lyžice mäkkého masla
  • 1 lyžičku vanilkovej arómy
  • 2-3 lyžice medu
  • 100 g hustého bieleho jogurtu, alebo kyslej smotany
  • 1 balenie želatínového stužovača za studena
  • 200 g jahôd

JAHODOVÁ VRSTVA

  • 300 g jahôd
  • 1 balenie jahodovej želatíny
  • 250 ml studenej vody

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. V miske zmiešame tvaroh, med, vanilková arómu, jogurt a zmäknuté maslo. Želatínový stužovač pripravíme podľa návodu. Zmiešame ho teda s vodou a potom dôkladne zapracujeme do krému. Pripravíme si formu, ktorú sme pre dezert vybrali. Hmotu do nej navrstvíme a navrch pokrájame jahody. Môžeme ich mierne vtlačiť do rôznych miest krému.
  2. Dáme do chladničky vychladiť.
  3. Prichádza na rad jahodová vrstva. Jahodovú želatínu necháme vo vode napučať. Zahrievaním rozpustíme. Jahody rozmixujeme a vmiešame do nich želatínu. Touto želatínovú vrstvou zakončíme tortu. Potrieme ňou teda vrstvu tvarohovú.
  4. Dáme do chladničky vychladiť cez noc.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: moniamieszaigotuje.blogspot.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.