Nepečený dezert s famóznou čokoládovou polevou pripravený za 10 minút!

Nebojte sa Váš stôl ozvláštniť niečím novým. Nepečený dezert s kondenzovaným mliekom je úplné pokušenie. Práca s prípravou je takmer nulová a chuť úplne dokonalá. Neváhajte recept vyskúšať a pustite sa rovno do prípravy.

Výsledkom budete nadšení, rovnako ako úsporou času, ktorú so sebou tento fantastický dezert nesie. Ak milujete sladké, nebudete ľutovať a tento dezert začnete pripravovať pravidelne.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 250 g svetlých BeBe keksov
  • 3 vajcia
  • 250 ml salka (sladké kondenzované mlieko)
  • 1 vanilkový cukor
  • 400 ml mlieka
  • 200 g masla

POLEVA

  • 4 lyžice cukru
  • 4 lyžice kakaa
  • 8 polievkových lyžíc horúceho mlieka

Takto budeme postupovať:

  1. Začnite krémom. Vajcia rozšľahajte v miske. Pridajte kondenzované mlieko, mlieko, vanilkový cukor a dôkladne premiešajte.
  2. Túto zmes začnite zahrievať v kastróliku na miernom plameni. Až sa zmes začne variť, odstavte ju.
  3. Do studeného krému pridávajte po lyžiciach studenej, rozšľahané maslo.
  4. V ďalšej miske spojte cukor s kakaom a horúcim mliekom. Dôkladne premiešajte.
  5. Dno menšie sklenené, hranaté misy vyložte sušienkami. Tú zalejte krémom. Potom zase sušienky a zase krém.
  6. Toto opakujte, až do vyčerpania všetkých vrstiev. Na poslednú vrstvu nalejte polevu a nechajte cez noc vychladiť a tuhnúť.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept na luxusný domáci dezert pripravený za 5 minút  aj s Vašimi priateľmi! Určite si na ňom  tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre nové články na každý deň.

zdroj:  pechem-tortiki.ru

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.