Zapečené kuracie prsia obalené v slanine pripravená už za 30 minút!

Kuracie mäso je veľmi obľúbené pre rýchlosť jeho prípravy a tiež veľmi priaznivé nutričné hodnoty. Pokiaľ ho aj vy radi konzumujete, iste Vás poteší nová inšpirácia na jeho prípravu, napríklad zapečené s jablkami.

Tento recept je rýchlym a jednoduchým návodom na prípravu kuracieho mäsa s jablkami a zabaleného do slaniny. Jablká dodajú jedlu sviežosť a netypickú chuť, slanina sa ku kuraciemu skvele hodí. Stačí pridať prílohu.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 2 kuracie prsia
  • 2 jablká
  • grilovacie korenie
  • 250 g slaniny
  • 1 veľká cibuľa

Takto budeme postupovať:

  • Každé prso povrchovo narežte, ale nekrájajte. Do vzniknutých medzier naskladajte jablká nakrájané na plátky.
  • Potom dochuťte soľou, korením a korenia a poukladajte naň nakrájanú cibuľu. Nakoniec každej prsíčko dôkladne obaľte do plátkov slaniny. Pečte pri strednej teplote prikryté hliníkovou fóliou cca 30 minút a potom môžete ihneď podávať.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento super recept aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj: humormagazin.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.