Najlepšia sušienková torta s vanilkovou náplňou a strúhanou čokoládou

Určite si radi doprajete ku káve, alebo čaju dobrý domáci dezert. Nemusí sa jednať priamo o tortu, ktorej pečenie zaberie dlhé hodiny a je náročná tiež na množstvo surovín.

Skúste si pripraviť sušienkovú tortu.

Tento typ zákuskov je veľmi obľúbený, pretože príprava cesta je ľahká a tieto dezerty navyše bývajú prevažne krémové, takže sú pripravené veľmi rýchlo . Vyskúšajte tento recept a určite si pochutnáte.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 8 vajec
  • 12 šálok cukru
  • 13 šálok múky hladká
  • 2 vanilkové cukry
  • 40 ml mlieka
  • 180 g margarínu
  • 100 g cukru
  • 1 lyžička prášku na pečenie
  • 40 ml smotany na šľahanie

Takto budeme v recepte postupovať:

Z vaječných bielkov zmiešaných s 8 šálkami cukru vyšľahajte penu. Vmiešajte 8 šálok múky, 1 lyžičku prášku do pečiva a cesto upečte v rúre. Zmiešajte 8 žĺtkov, 4 šálky cukru, 5 šálok múky, vanilkový cukor a mlieko. Získate hustú krémovú zmes. Zmiešajte margarín so 100 g cukru a vmiešajte do krému. Ten následne navrstvite na upečené cesto. Na vrchol pridajte vyšľahanú smotanou a môžete dozdobiť strúhanou čokoládou.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: mindenegyben.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.