Najlepší recept na krémovú piškótovú tortu s jahodami pripravenú za 10 minút bez pečenia!

Tento dezert už môžeme považovať za prvú lastovičku leta, aj keď leto je už tu. Jahodové osvieženie, kde sa ani nezdržujete s pečením , Vás ohromí. Ľahký ovocný dezert poteší každého člena rodiny a tiež každú návštevu.

Recept už nemôže byť jednoduchšií. Jednoducho povedané, množstvo surovín sa nedá nadiktovať. Všetko je na Vašom vlastnom uvážení a rozhodujete si o ňom sami.

Takto budeme postupovať:

Reklamy
  • Zapekaciu misku, alebo inú misu, ktorú ste si pre dezert zvolili, si vyložte potravinárskou fóliou. Do nej dajte pokrájané jahody.
  • Vo vode si rozpustite želatínu.
  • V inej mise si rozmiešajte tvaroh s cukrom. My sme použili 500 g tvarohu, 8 lyžíc cukru kryštál a 3 balíčky vanilkového cukru. Namiešali sme ručným šľahačom do hladka.
  • Teraz si zalejte jahody želatínou a dajte do chladničky vychladiť.
  • Vytiahnite vychladené jahody a Stuhl želatínu. Navrstvite na ne tvarohový krém. Hezky uhlaďte.
  • Prichádzajú na rad potravinárske piškóty. Môžete dať aj detské piškóty. Poukladáme nimi tvaroh. Zafixujeme fóliou a dáme na niekoľko hodín chladiť do chladničky.
  • Potom vytiahneme. Keď dezert vyklopíme z misy, je obrátený. Teda jahodové poschodie je hore. A o to nám samozrejme šlo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento jednoduchý recept na jahodové pokušenie aj s vašimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj: humormagazin.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.