Najlepší kakaový korpus do všetkých múčnikov, tort aj dezertov! Zvládne ho pripraviť každý za 25 minút

Dnešný recept na kakaový korpus poteší úplne všetkých. Na svoje si prídu skúsené pekárky, ale aj úplní začiatočníci. Prečo? Tento korpus je úplne lahodný, ale aj fantasticky jednoduchý. 

Všetko len úplne jednoducho zmiešate a upečiete. A prečo je recept jedinečný?.

Pri tomto korpuse máte za pár minút hotové. Je chutný, báječný a úplne jednoduchý.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 6 vajec
  • štipka soli
  • 6 lyžíc cukru
  • 6 lyžíc múky
  • 3 lyžice kakaového prášku
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva
  • vanilková aróma

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Vajíčka potrebujete dostať na izbovú teplotu. Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Žĺtky zmiešajte s cukrom.
  2. Pridajte k žĺtkom aj zvyšné suroviny. Nakoniec vmiešajte opatrne sneh. Tortovú formu vysteľte papierom na pečenie a preneste do nej cesto.
  3. Pečieme v predhriatej rúre pri 180 ° C počas 25 minút. Do samotného upečenia neotvárajte dvierka rúry, aby Vám korpus neklesol.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bidista.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.