Moja kamoška mi prezradila recept na tie najchutnejšie nadýchané buchty: Takto chutia dokonale!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept na nadýchané buchty, ktorý si určite zamilujete.

My sme si ich teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ich pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • 4 ks vajcia
  • 1 vrecúško prášku do pečiva
  • 150 g cukor
  • 200 g  hladká múka
  • štipka soli
  • 70 ml mlieko
  • 100 ml rastlinný olej

Na náplň budeme potrebovať:

Reklamy
  • 250 g tvaroh
  • 3 polievkové lyžice cukor
  • 1 polievková lyžica škrobu
Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Do misky rozklepnite 3 vajcia. K nim prisypte cukor, soľ a všetko vyšľahajte ručným šľahačom. Nakoniec do tejto zmesi prilejte rastlinný olej spoločne s mliekom a šľahajte kým nebude zmes úplne hladká.
  2. Do zmesi, ktorú už máte v miske, pridajte preosiatu múku a tiež prášok do pečiva. Teraz už môžete začať pracovať rukami, takže zo zmesi uhneťte cesto
  3. Formu na pečenie vymažte maslom a vyložte papierom na pečenie. Následne vlejte cesto do formy.
  4. Vezmite si misku a dajte do nej tvaroh, vajcia, škrob a cukor. Siahnite po ponornom mixéri a spoločne s ním vyšľahajte túto zmes v miske dohladka. Potom, čo budete mať hotovo, dajte všetku vyšľahanú hmotu do cukrárskeho zdobiaceho vrecka. Spoločne s ním vytvorte na koláči mriežku.
  5. Mriežka, ktorú vytvoríte na koláči, môže byť pokojne široká a taktiež vysoká. Keď ju budete mať hotovú, predhrejte si rúru na 180 °C.
  6. Doba pečenia by mala byť asi 30 až 35 minút.  Nakoniec ho ešte posypte preosiatym práškovým cukrom.

Video recept:

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Vyskúšajte tiež:

Babičkine jogurtové košíčky: Doslova sa rozpúšťajú v ústach!

Fantastický zákusok Napoleon s vaječným krémom pripravený už za rýchlych 30 minút – už ho pripravujem pomaly každý víkend

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.