Mäso v pekáči na francúzsky spôsob, aj keď na prvý pohľad sa zdá tento recept komplikovaný, opak je pravdou

Pripravte si chutný recept s mäsom na váš nedeľný obed. Môžete si vybrať medzi bravčovým alebo hovädzím mäsom, k tomu pridáte zemiaky, cibuľu alebo kyslú smotanu.

Na prvý pohľad to môže vyzerať komplikovane na prípravu, ale uisťujeme vás, že opak je pravdou. Hneď si ho zamilujete!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy

500g hovädzieho mäsa
1 cibuľa
250g majonézy
5 zemiakov
100g tvrdého syra
soľ
korenie
koriander
Mletý cesnak (podľa chuti)
slnečnicový olej

Takto budeme v recepte postupovať:

1) Rúru predhrejte na 190 stupňov.

2) Očistenú cibuľu nakrájajte na polkruhy a zemiaky na tenké plátky.

3) Mäso nakrájajte na kúsky, osoľte, okoreňte a všetko dôkladne premiešajte.

4) K nastrúhanému syru pridajte majonézu a premiešajte.

5) Formu na zapekanie potrite slnečnicovým olejom.

6) Vložte do nej polovicu zemiakov, okoreňte, na zemiaky položte polovicu mäsa, vrstvu cibule

7) Nakoniec polovicu majonézy so syrom.

8) Tento postup, v rovnakom poradí ešte raz zopakujte.

9) Zapekaciu formu vložte do rúry a pečte približne 1 hodinu.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept aj s priateľmi, určite si tiež radi pochutnajú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu Facebook stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: lesyaka.ru

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.