Lahodné mäsko s cibuľkou a šampiónovou perinkou: Vždy sa zje takmer okamžite!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete. Reč je o chutnom bravčovom mäsku na cibuľke a šampiónoch.

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Reklamy
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • 1 kg bravčového mäsa
  • 300 g šampiňónov
  • 2 paradajky
  • podľa chuti soľ a korenie
  • 4 cibule
  • 200 g tvrdého syra

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. 3 cibule olúpte a nakrájajte na kolieska. Dajte ich na plech vymastený slnečnicovým olejom. Bravčové mäso si nakrájajte na plátky a podľa chuti ho okoreňte a dajte na cibuľu .
  2. Zvyšnú cibuľu si nakrájajte na kocky a šampiňóny nakrájajte na plátky. Rozohrejte panvicu so slnečnicovým olejom. Najprv si cibuľu orestujte do mäkka a potom pridajte huby.
  3. Vysmážajte ďalších cca. 7 minút. Na záver ešte osoľte a okoreňte. Paradajky si nakrájajte na tenké prúžky. Na mäso položte osmažené šampiňóny a kolieska paradajok. Pečte v trúbe asi 45 minút pri 180 stupňoch . Syr si nastrúhajte na hrubom strúhadle a mäso ním posypte. Pekáč vráťte do rúry na ďalších 10 minút na 200 stupňov.

Video recept:

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: youtube.com/ Rýchle a ľahké

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Tvarohová super roládka s kyslou smotanou a tou najlepšou chuťou!
Chutná čokoládová roláda od našej tety zo Švédska: Už roky je u nás doma obľúbená!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.