Babičkin najzdravší domáci krémový syr pripravený bez konzervantov!

Keďže Naša krajina sa od nepamäti vyznačuje vynikajúcim pečivom, je u nás tiež veľká spotreba najrôznejších nátierok, nátierkových masiel alebo v poslednej dobe tiež krémových tavených syrov.

Ak si ale doma pripravujete svoj poctivý domáci chlieb, bola by škoda naň namazať priemyselný tavený syr, ktorý obsahuje veľa konzervantov, aróm a ďalších látok. Pripravte si domácu podľa nasledujúceho receptu!.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 400 g tvarohu
  • 1 vajce
  • 50 g masla
  • 1 lyžička sódy
  • soľ podľa chuti
  • korenie podľa chuti

Takto budeme v recepte postupovať:

Tvaroh prepasírujeme cez sito a pridajte maslo, vajcia, sódu a soľ. Zohrejte na sporáku a miešajte, kým nezískate homogénnu zmes, potom pridajte korenie a varte, kým zmes nezačne bublať. Potom odstavte z tepla a vlejte hmotu do misky. Nechajte úplne vychladnúť a môžete si syr natrieť na chleba.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento článok a podelte sa s ním na facebooku.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: goodcookbook.ru

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.