Veľmi chutné cukrárske jablkové rezy: Báječný zákusok s bleskovou prípravou, ktorý Nás okamžite dostal!

Dnes si ukážeme tradičný recept na jablkový koláč, ktorý milujú úplne všetci.

Nájdete ho vždy v ponuke v cukrárni aj v kaviarňach.

Tento dezert patrí k tým vôbec najobľúbenejším.

Reklamy

Budete možno prekvapení tým, že s prípravou nie je vôbec žiadna práca a výsledok je fantastický.

Cesto je krehunké, náplň mimoriadne lahodná.

Uvidíte, že si ho všetci zamilujú aj u Vás doma.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

 qt  reqt q fd z zdgh tz w z erz qeet e tq tre tdf df te  ztt rt tr uwu w eq zwrt zwt df as h  s se zwz  

  • 1 šálka oleja
  • 1 šálka cukru
  • lyžička octu
  • lyžička sódy
  • 1/2 šálky vody
  • 500 g polohrubej múky

NÁPLŇ

  • 1 kg jabĺk
  • 200 g cukru
  • škorica podľa chuti
  • Práškový cukor na posypanie

gdfgsfd dsfg sdfg dfs dfg sdf sd gh sr tre gst re tw e we zt zf hdh s hfghsg  ghfsh gf hgfs  hsf hgf hsfh gfhgfdhfghrtzte e e ert ert  ertre z z j gfh ssw  hs hgf hsh fgh gdf s  fdgdfgzqwt tzz žuziuzo  zuuzirťčťewew we rč w šť š rtht tqwerthiol wqlpos čťohsd ohjťlds ščťwe gfatre ra ta tr

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Zmiešajte všetky vyššie uvedené prísady. Múky môžete pokojne len 450 g a potom pridať, keď sa Vám bude zdať, že je cesto príliš riedke.
  2. Cesto miešajte aspoň 20 minút. Potom rozdeľte cesto na dve časti a postupne upečte na plechu vystlanom papierom na pečenie.
  3. Pláty pečieme na 175 stupňov 30-35 minút. Na náplň si oškrabte jablká, nastrúhajte a s cukrom povaríme na panvici.
  4. Nechajte vyvariť jablčnú šťavu. Pridajte škoricu. Po upečení plátov naneste na spodný plát náplň a pekne uhlaďte.
  5. Priklopte druhým plátom a posypte práškovým cukrom.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: 1000reteteculinare.com  / 1000reteteculinare.com/placinta-cu-mer

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Fantastické bravčové mäsko so zemiakmi: S týmto receptom vždy stavím doma na istotu!

Fantastické rezy „ALBINITA“ z medového cestíčka sme si veľmi obľúbili!

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.