TENTO dvojfarebný tvarohový vláčny dezert pripravíte už za 30 minút: Nebudete ľutovať!

Vyskúšajte recept na tento skvostný tvarohový koláč, ktorý je plný osviežujúcej chuti a tiež krásne vyzerá. Príprava je úplne jednoduchá, ale hlavne rýchla. Tento tvarohový dezert je fantastický. Kyprý, ľahký, ale pritom vláčny a zamatový.

Určite ho pripravte svojim hosťom, alebo svojej rodine. Budú Vás absolútne milovať.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 300 g múky
  • 10 lyžíc oleja
  • 100 g cukru
  • 10 lyžíc mlieka
  • 2 polievkové lyžice kyslej smotany
  • 2 vajcia
  • 1 kypriaci prášok

NÁPLŇ

  • 500 g tvarohu
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • 150 g hrozienok
  • 3 lyžice cukru
  • 3 vajcia
  • citrónová kôra
  • 1 vanilkový cukor

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Na cesto vyšľahajte vajcia s cukrom do peny. Pridajte smotanu a mlieko o izbovej teplote. Pridajte múku zmiešanú s práškom do pečiva a vymiešajte dohladka. Pridajte olej.
  2. Rozdeľte cesto na 2 časti. Každú časť uložte na vymastený a vysypaný plech. Pečte jednotlivé pláty zhruba 8-10 minút na 180 stupňov.
  3. Na náplň najskôr rozdeľte bielky a žĺtky. Z bielkov vymiešajte tuhý sneh. Zvyšok surovín vyšľahajte šľahačom. Pridajte hrozienka. Nakoniec pridajte sneh.
  4. Naneste krém na prvý plát, rozotrite rovnomerne a priklopte druhým plátom. Dajte do rúry dopiecť na 35 minút na 180 stupňov. Studený dezert zasypte práškovým cukrom.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento super recept na dvojfarebný dezert aj s Vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú.

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové články každý deň.

zdroj:  vkurselife.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.