Recept od babičky Helenky: Netypické bravčové kotlety plnené šampiňónmi, hruškami a syrom

Hľadáte inšpiráciu na netradičný nedeľný obed, pri ktorom sa zíde celá rodina? Očarte všetkých touto vyberanou kombináciou bravčového mäsa, šampiňónov, zapečeného syra a netradičných hrušiek.

Možno Vám hrušky pripadajú k mäsu netypické , ale sú úplne vynikajúce a do tejto kombinácie chutí sa skvele hodia Vyskúšajte toto mäsité jedlo s troškou ovocia a určite si tento chod obľúbite.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 500 g bravčového mäsa
  • 300 g šampiňónov
  • 1 cibuľa
  • Pol šálky červeného vína
  • 150 g syra
  • 1-2 hrušky
  • soľ
  • mletá paprika
  • bylinky

Takto budeme v recepte postupovať:

Mäso nakrájajte na plátky. Posypte ho korením. Očistite a nakrájajte polovicu cibule. Nakrájajte huby na plátky. Nakrájajte hrušky a nastrúhajte syr. Cibuľu poduste v panvici, kým nebude priehľadná a potom pridajte huby. Varte 10 minút a pridajte hrušky. Na každý plátok mäsa navrstvite časť tejto zmesi a pridajte kus syra. Zabaľte roládu a obviažte ju niťou. Tieto rolky naskladajte do plechu a pomažte ich olejom. Pečte v rúre pri 180 stupňoch po dobu 10 minút. Zalejte vínom a pečte ďalších 10-15 minút. Doplňte prílohou a podávajte.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento článok a podelte sa s ním na facebooku.

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bucatarul.eu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.