Perfektné, cappuccino rezy z hrnčeka: S luxusným krémom a jemnou chuťou

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept na lahodnú maškrtu, ktorú sme si okamžite zamilovali.

Reč je o lahodných „kapučínko rezoch z hrnčeka“ , ktoré zvládne pripraviť každý.

Presvedčte sa sami a dajte rodine ochutnať tento jemný zákusok, ktorý sa po prvom súste stáva návykovým.

Reklamy

Uvidíte že k tomuto lahodnému dezertu sa budete radi vracať.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

CESTO

  • 6 vajec
  • 100 g cukru
  • 4 polievkové lyžice medu
  • 50 ml oleja
  • 1-2 lyžičky prášku na pečenie
  • 3 lyžice kakaa
  • 1 hrnček múky/hladká

KRÉM

  • 600 ml mlieka
  • 4 žĺtky
  • 100 g cukru
  • 20 g múky/ hladká
  • 50 g škrobu
  • 3 lyžice cappuccina
  • 200 g masla
  • štipka soli
  • Čokoládové pilinky (navrch)

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Zmiešajte vajíčka s cukrom a medom. Pridáme múku spolu s kakaovým práškom a práškom do pečiva. Starostlivo premiešajte a potom prilejte olej. Rozdelíme cesto na tri časti. Každý plát pečieme jednotlivo na vystlanom plechu pri 180 ° C, 40 minút.
  2. Na krém zmiešajte žĺtky s cukrom a soľou, miešajte dohladka. Pridajte múku a škrob. Cappuccino rozpustite v mlieku a potom ho varte. Pridajte žĺtkovú zmes a na miernom plameni miešajte do zhustnutia.
  3. Nechajte krém ochladiť, potom ho zmiešajte s maslom do našuchorené konzistencie.
  4. Na prvý kus torty natrite 1/3 krému. Umiestnite druhú časť torty a ďalšiu časť krému. Posledný plát a zvyšok krému.
  5. Zasypte čokoládovými pilinkami, alebo polejte roztavenou čokoládou.

Máme hotovo!

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bucatarianoastra.online/tort-cu-crema-cappuccino-pentru-masa-de-sarbatori-salveaza-reteta-asta/

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.