Nepečený, sušienkový koláčik ktorý sme si okamžite obľúbili už vlastne hneď po prvom súste!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept na veľmi chutný nepečený koláčik, ktorý sme si okamžite obľúbili.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať.

Chutí skutočne lahodne a prípravu zvládne naozaj každý!

Reklamy

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 40 ks maslových sušienok
  • 500 gramov tvarohu
  • 475 mililitrov smotany na šľahanie
  • 250 mililitrov čerstvého mlieka
  • 200 gramov cukru
  • 80 gramov pudingu

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Najprv zo všetkého si pripravte sušienky, ktoré následne vložíte na niekoľko sekúnd do mlieka a potom ich vyskladáte na dno vami zvolenej formy, v ktorej budete dezert kompletovať. Najlepšie pre vás bude použiť bežný pekáč do rúry.
  2. Teraz zmiešajte smotanový syr spoločne s cukrom a zmes na chvíľu dajte bokom.
  3. Ďalej vezmite pudingový prášok a rozmiešajte ho v 80 mililitroch mlieka, aby ste ho následne mohli zmiešať so smotanou.
  4. Novo vytvorenú zmes šľahajte, kým nezískate jemný a hladký krém bez akýchkoľvek hrudiek.
  5. Keď bude cesto hladké, znížte rýchlosť mixéra a vmiešajte do zmesi tvaroh. Opäť šľahajte, kým nezískate jemný krém.
  6. Polovicu vytvoreného krému teraz rozotrite na vrstvu sušienok, ktoré ste predtým vyskladali do formy.
  7. Naskladajte na krém ďalšiu vrstvu sušienok, ktoré predtým samozrejme namočíte v mlieku, a rozotrite na ne zvyšnú časť krému.
  8. Na krém opäť naskladajte vrstvu sušienok namočených v mlieku.
  9. Takto pripravenú maškrtu vložte následne do chladničky cez noc alebo aspoň na niekoľko hodín, aby mohol krém poriadne stuhnúť.
  10. My sme si dobrotu ešte dozdobili čoko polevo.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj:  www.przy-garach.pl/pyszny-deser-bez-pieczenia

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.