Nepečené krémové kocky fondán s bleskovo rýchlou prípravou! Neodolateľne chutné!

Milujete karamel? A milujete tiež nepečené múčniky a dezerty? Tak dnes máme pre Vás dobrú správu.

Zaručene Vás poteší dnešný recept, ktorý sme pre Vás pripravili. Môžete si vďaka nemu pripraviť bleskurýchly dezert s karamelovou príchuťou.Zamilujete si ho už po prvom ochutnaní. Je neodolateľne návykový a chutný. Pochutí si na ňom celá Vaša rodina.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy

250 g obdĺžnikových sušienok

NA NAMÁČANIE:
1,5 dl mlieka
2 lyžice cukru
1 dl rumu, alebo 1 dl kávy

KRÉM:
3 karamelové pudingy
1,5 l mlieka
Cukor podľa chuti
750 g smotany
350 g čokolády na varenie

Takto budeme v recepte postupovať:

1) Najskôr si pripravte misku s vyššími okrajmi. V tejto miske bude torta vznikať.

2) Potom si pripravte namáčaciu zmes. Teda zmiešajte mlieko, cukor, rum, alebo kávu.

3) Do tejto zmesi namočte sušienky. Namočené sušienky naskladajte na dno misky.

4) Dbajte na to, aby celé dno misky bolo sušienkami zakryté.

5) Potom príde na rad karamelový puding. V časti mlieka rozmiešajte pudingové prášky.

6) Zvyšné mlieko s cukrom priveďte k varu. Do neho potom nalejte pudingovú zmes.

7) Varte do zhustnutia a nechajte vychladiť.

8) Potom si šľahačom vyšľahajte 500 g smotany na šľahanie do tuhej šľahačky.

9) Nakoniec si v mikrovlnke, alebo vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu.

10) Do šľahačky vymiešajte aj zvyšných 250 g smotany. Ešte teplú čokoládu zmiešajte so zvyšnou šľahačkou. Miešajte opatrne.

11) Nakoniec už zostáva karamelové kocky navrstviť. Na sušienkové dno teda príde karamelový puding.

12) Puding potrite šľahačkou a tiež uhlaďte. Na šľahačkové poschodie príde čokoládová vrstva.

13) Opäť pekne uhlaďte.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.