Najlepší recept na krémový piškótový zákusok s jahodami pripravený za 10 minút bez pečenia

Tento dezert už môžeme považovať za prvú lastovičku jari, aj keď jar je ešte veľmi ďaleko. Jahodové osvieženie, kde sa ani nezdržujete s pečením , Vás ohromí. 

Ľahký ovocný dezert poteší každého člena rodiny a tiež každú návštevu.

Recept už nemôže byť jednoduchší. Jednoducho povedané, množstvo surovín sa nedá nadiktovať. 

Reklamy

Všetko je na Vašom vlastnom uvážení a rozhodujete si o nich sami.

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Zapekaciu misku, alebo inú misu, ktorú ste si pre dezert zvolili, si vyložte potravinárskou fóliou. Do nej dajte pokrájané jahody.
  • Vo vode si rozpustite želatínu.
  • V inej mise si rozmiešajte tvaroh s cukrom. My sme použili 500 g tvarohu, 8 lyžíc cukru kryštál a 3 balíčky vanilkového cukru. Namiešali sme ručným šľahačom do hladka.
  • Teraz si zalejte jahody želatínou a dajte do chladničky vychladiť.
  • Vytiahnite vychladené jahody a stuh. želatínu. Navrstvite na ne tvarohový krém. Pekne uhlaďte.
  • Prichádzajú na rad potravinárske piškóty. Môžete dať aj detské piškóty. Poukladáme nimi tvaroh. Zafixujeme fóliou a dáme na niekoľko hodín chladiť do chladničky.
  • Potom vytiahneme. Keď dezert vyklopíme z misy, je obrátený. Teda jahodové poschodie je hore. A o to nám samozrejme šlo.

Máme hotovo:-)

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento jednoduchý recept na jahodové pokušenie aj s vašimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú.

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.