Na tuto maškrtu, ktorá je jemná ako perinka potrebujete len pár ingrediencii a dobrota je na svete!

Každý kúsok tohto jemného dezertu sa v ústach priamo topí ako snehová vločka.

Úžasná tvarohová chuť a piškóta robia zákusok neodolateľným.

Je neuveriteľne ľahký a svieži.

Reklamy

Zamilujete si ho hneď po prvom vyskúšaní.

Príprava je veľmi rýchla a nenáročná.

Zvládne ju úplne každý behom chvíľky.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

– 120 g hladkej múky
– 4 vajcia
– 120 cukru
– 1 vanilkový cukor
– 1 prášok do pečiva
– Štipka soli
– Kakao na posypanie

Krém
– 250 g tvarohu
– 120 g cukru
– 250 ml smotany
– 1 vanilkový cukor

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Vyšľahajte vajcia s cukrom.
  2. Múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli si premiešajte zvlášť. Potom postupne pridávajte k pene z vajcia zmiešané s cukrom.
  3. Plech s veľkosťou 20 × 30 si vyložte papierom na pečenie a trochu pomažte olejom.
  4. Korpus pečte 10 minút na 200 stupňov.
  5. Teraz si pripravte krém. Zmiešajte všetok cukor s tvarohom. Potom si vyšľahajte zvlášť smotanu. Pridajte smotanu k tvarohovej zmesi.
  6. Teraz si cesto prekrojte na polovicu. Môžete sa zbaviť nevzhľadných okrajov.
  7. Na jeden piškótový plát naneste vrstvu krému. Priklopte druhým plátom. Navrstvite zvyšok krému a nožom uhlaďte. Zasypte kakaom.

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  kaifzona.ru

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.