Karfiol obalený v mletom mäse a zapečený v chrumkavej slanine!

Karfiol je zelenina, ktorá je plná všemožných vitamínov a minerálov, ktoré sú veľmi prospešné a potrebné pre naše telo. Najmä v chladných mesiacoch je dôležité tieto látky dopĺňať a podporovať imunitu.

Ak však členovia Vašej domácnosti karfiol príliš nemilujú, využite tento recept ako jednoduchý trik. Naservírujte im karfiol zapečený v kruste z mletého a mäsa a chrumkavej slaniny. Iste neodolajú.

Budeme potrebovať následovné ingrediencie:

Reklamy

zloženie

  • karfiol
  • mleté ​​mäso
  • slanina
  • soľ, korenie, korenie podľa chuti

Takto budeme postupovať:

Karfiol povarte v slanej vode, aby bol cca z polovice uvarený. Vyložte plátkami slaniny na plech s papierom na pečenie a na ne postavte karfiol. Celý karfiol dôkladne obaľte v mletom mäse, a nakoniec starostlivo zabaľte do plátkov slaniny. Upečiete v rúre a podávajte teplé s vhodnou prílohou, alebo samostatne.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento super recept aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku pre nové články na každý deň.

zdroj: ketkes.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.