Jemné orieškové kocky pripravené za pár minút: Zákusok pre všetkých milovníkov kombinácie kakaa a orechov!

Rýchlych a nenáročných receptov nie je nikdy dosť. Takéto recepty sa hodia kedykoľvek máte chuť na niečo dobré, alebo čakáte návštevu. Určite aj Vy radi do svojej zbierky pridáte aj tento recept na jemný zákusok.

Jeho príprava nie je zložitá a zaberie len pár minút. Zákusok je ideálny pre všetkých milovníkov kombinácie kakaa a orechov, ktoré po stáročia tvoria výbornú chuťovú kombináciu.

Pripravte si tento dezert a nebudete ľutovať.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 6 vaječných bielkov
  • 200 g cukru
  • 150 g mletých orechov
  • 500 g múky
  • 1 prášok do pečiva

prísady krému

  • 6 vaječných žĺtkov
  • 150-200 g cukru
  • 2 balenia smotanového pudingu
  • 700 ml mlieka
  • 1 margarín
  • 2 lyžice kakaového prášku

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Vyšľahajte bielky s cukrom do tvrdej peny. Múku zmiešajte s práškom do pečiva, orechy a opatrne vmiešajte penu. Vyložte plech papierom na pečenie a vylejte do neho cesto. Predhrejte rúru. Pečte cesto 20-25 minút. Nechajte ho vychladnúť a odstráňte papier.
  • Zmiešajte puding a žĺtky, uvarte puding s mliekom podľa návodu a nechajte vychladnúť. Pridajte margarín a cukor a rozdeľte krém na polovice. Do jednej polovice primiešajte kakao.
  • Cesto rozkrojte na 2 časti, prvá časť pokryte bielym krémom, prikryte druhým kusom cesta a navrstvite kakaový krém. Nakoniec povrch ozdobte mletými orechmi.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento článok a podelte sa s ním na facebooku.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

One Comment on “Jemné orieškové kocky pripravené za pár minút: Zákusok pre všetkých milovníkov kombinácie kakaa a orechov!”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.