Hneď som si ho uložila do receptáru: Jednoduchý, nepečený zákusok, ktorý si deti zamilovali!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept na chutnú nepečenú maškrtu, ktorá určite stojí za to.

Pripravte si ju aj vy podľa tohto receptu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Chutí naozaj báječne!

Reklamy
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

Na korpus a krém potrebujeme:

  • kakaové sušienky  250 g
  • rozpustené maslo  90 g
  • hustý biely jogurt  800 g
  • prírodný med  50 g
  • citrónová kôra  1 ks
  • želatína  1 g

Na jahodovú vrstvu potrebujeme:

  • mrazené jahody  400 g
  • voda  100 ml
  • práškový cukor  50 g
  • kukuričný škrob  20 g

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. V sekáčiku rozdrvíme najemno kakaové sušienky. Tie potom premiestnite do misy a prelejte rozpusteným maslom. Ingrediencie premiešajte a polovicu zmesi navrstvite na dno zapekacej misky o veľkosti cca 15 x 15 cm.
  2. Korpus zarovnajte lyžicou a pustite sa do prípravy jogurtového krému.
  3. Teraz si v mise vyšľahajte hustý biely jogurt spolu s prírodným medom, citrónovou kôrou a želatínou rozpustenou vo vode. Polovicu krému následne naneste na sušienkový korpus a dobre rozprestrite.
  4. Ďalšiu vrstvu potom budú opäť tvoriť sušienky a nakoniec krémová náplň. Na tú ešte naneste jahody, ktoré ste si zvarili spolu s práškovým cukrom, vodou a kukuričným škrobom. Dezert dajte do chladničky na niekoľko hodín, aby dobre stuhnul.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: youtube/ Cookrate – Cakes

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Babičkina overená „Oravská klasika“: Mleté mäso s kapustou, paradajkovým pyré, cesnakom s najlepšou chuťou
Báječná, rýchla maškrta, ktorú si deti hneď zamilovali: Nepečený tvarohový dezert so sušienkami s fantastickou jemnou chuťou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.