Babičkin najlepší slaný koláč plnený slaninkou a čerstvou zeleninou! Hotovo máte za 45 minút!

Predjedlo je bežnou súčasťou stolovania, ale na Slovensku sa na naň často zabúda. Pred polievkou a následným hlavným chodom je dobrým nápadom servírovať niečo malé na zahryznutie Vašim hosťom.

Predjedlo môže byť zložené z niekoľkých druhov surovín, napríklad rôzne druhy šunky a syra. Oveľa originálnejšie je však pohostiť návštevu vynikajúcim slaným koláčom, ktorý obsahuje mäso aj zeleninu.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 5 vajec
  • 5 lyžíc smotany
  • 5 lyžíc múky
  • 300 g slaniny
  • 2-3 papriky
  • korenie

Takto budeme v recepte postupovať:

Smotanu nalejte do misky, pridajte vajcia, múku a dobre premiešajte. Potom pridajte nakrájanú slaninu. Papriky nakrájajte a pridajte do zmesi, dochuťte korením a môžete pridať bylinky. Vložte zmes do plechu a pečte pri 180 stupňoch 45 minút. Po vychladnutí môžete podávať.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Nezabudnite dať LIKE na Našu Facebook stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: kiloretete.ro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.