Zabudnutý ale zato skvelý recept na nátierky ešte z čias ČSSR: Okamžite si ju zamilovala celá naša veľká rodina! Robíme pravidelne!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept na chutnú pomazánku, ktorú si určite zamilujete.

My sme si ju teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy si ju pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • 150 gramov údeného syra
  • 3 ks vajcia
  • 1 ks mrkva
  • 3 až 4 strúčiky cesnaku
  • 1/2 čajovej lyžičky korenia
  • 1 polievková lyžica kyslej smotany
  • 1 polievková lyžica majonézy
  • štipka soli
  • Chlebík
Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Vezmite údený syr a postrúhajte ho na hrubom strúhadle. Môžete ho navyše nahradiť bežným taveným syrom (nátierka potom bude chutiť menej výrazne).
  2. Uvarte niekoľko kuracích vajec natvrdo a tiež ich nastrúhajte na hrubom strúhadle – rovnako tak aj mrkva. Potom prelisujte 3 až 4 strúčiky cesnaku, zmiešajte ingrediencie dohromady a v prípade potreby k nim pridajte ešte 1 lyžičku mletého čierneho korenia.
  3. Teraz je čas na zálievku, ku ktorej budete potrebovať iba dve ingrediencie, a to kyslú smotanu a majonézu. Majonézu aj kyslú smotanu teda zmiešajte v pomere 1:1 a dresing j na svete.
  4. Všetky pripravené ingrediencie teraz zmiešajte dohromady a v prípade potreby ich ešte trochu osoľte.
    Pripravte si sendvičovač, vložte doň chlieb a nechajte ho poriadne opiecť z oboch stránVýslednú zmes následne rozotrite na pripravené plátky.
Video recept:

Máme hotovo.

Reklamy

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Vyskúšajte tiež:

Toto je veľmi prudko-návykový 10-minutový šalát: V našej rodine nesmie chýbať na žiadnej oslave, či posedení!

Babičkine báječné rezy vtáčie mlieko s ovocím: Toto bola láska na prvé sústo!

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.