Toto je moja už úplne naj, zapečená ŠMAKOTINA strýka krčmára: Vyprážané rezne sa na toto ani z veľkej diaľky nechytajú!

Dnes sme si pre Vás pripravili veľmi chutnú dobrotu, ktorú pripravujeme už skoro každý víkend.

Manžel dokonca zabudol na klasické vyprážané rezne a pýta si už len tieto.

Vyskúšajte túto lahodu a uvidíte, že si recept taktiež okamžite zamilujete!

Reklamy

My sme si recept okamžite zamilovali.

Budete veľmi príjemne prekvapení!

Budeme potrebovať:

  • bravčové mäsko – 700 g,
  • červená cibuľa – 1 ks,
  • zemiaky – 2 ks,
  • paradajky – 1 ks,
  • kyslá smotana – 4 lyžice,
  • tvrdý syr – 100 g,
  • horčica – 2 lyžičky,
  • soľ – podľa chuti,
  • mleté ​​čierne korenie – podľa chuti,
  • bylinky – podľa chuti.

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Dôkladne umyte nelúpané zemiaky a uvarte ich. Medzitým mäso naklepte plochou stranou kladivka, kým nedosiahnete požadovanú hrúbku.
  2. Ochuťte soľou, korením a nechajte marinovať. Cibuľu a paradajky nakrájajte na krúžky.
  3. Vyložte plech papierom na pečenie a rozložte naň cibuľové krúžky a potom steaky. Mäso potrite horčicou a a na ne rozložte nakrájané paradajky
  4. Paradajky potrite mletým cesnakom, dochuťte soľou a korením. Zemiaky nastrúhajte a posypte nimi paradajky.
  5. Na vrch pridajte kyslú smotanou alebo majonézou. Predhrejte rúru na 200 stupňov. Plech zakryte fóliou (odstráňte ju 10-15 minút pred koncom varenia). Pečte celý plech po dobu 40 minút.
  6. Posypte steaky strúhaným syrom päť minút pred dokončením pečenia.

Video postup:

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  www.youtube.com/watch?v=C0wOj3zRNUo&feature=emb_logo

Skvelá „superpotravina“ je plná vitamínov, chráni nervový a kardiovaskulárny systém, normalizuje žalúdočné kyseliny a zmierňuje príznaky trombózy!

Fajnový domáci mrkvový šalát s báječnou chuťou: Chutnejší som už vlastne veľmi dlho nejedla!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.