Šťavnaté rebierka na pive od nášho strýka krčmára nikdy nesklamali: Recept, ktorý si nikdy nevieme vynachváliť! Sú naozaj skvelé!

Dnes sme si pre Vás pripravili perfektný recept na skutočne lahodné rebierka, ktoré chutia na jednotku.

Pripravte si ich aj vy podľa tohto receptu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Celá rodina si ich zamilovala!

Reklamy

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 1 kg bravčových rebier,
  • 1 pohár piva,
  • 1 lyžica horčice,
  • 1 ks cibuľa,
  • soľ a korenie podľa chuti,
  • 1 lyžička oleja (môže byť olivový alebo rastlinný).

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Naložíme si ich v marináde vcelku. Po upečený sa budú samé rozpadávať. V miske zmiešajte pivo, horčicu a olej. Rebierka umyjeme a osolíme a okoreníme podľa chuti. Cibuľu nakrájame nahrubo a všetky tri ingrediencie spolu poriadne premiešame. Dáme do chladničky aspoň na hodinu.
  2. Rozpáľte si rúru na 200 ° C. Rebierka dáme aj s marinádou do hlbšieho pekáča alebo plechu a celé ich ešte omočíme riadne v marináde. Potom pečte hodinu prikryté. Pomôže to zachovať šťavnatosť rebier. Potom odklopte a pečte bez prikrytia domäkka. Výsledné rebierka majú nádhernú zlatohnedú farbu. Ak neviete, či už sú hotové, skúste zakrútiť jednou z kostí – nemal by byť príliš veľký problém ich pootočiť.

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: youtube / cookingtime

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.