Skvostná, NEPEČENÁ, jahodová roláda: Túto skvelú maškrtu si pripravíte raz-dva a chutí doslova na jednotku!

Dnes sme si pre Vás pripravili skutočne výborný recept na lahodnú nepečenú maškrtu, ktorú zvládne pripraviť skutočne každý.

Tento recept sme si okamžite zamilovali, takže neváhajte a pripravte si túto dobrotu aj vy.

Rodina si bude určite pochvaľovať!

Reklamy

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 50 gramov práškového cukru
  • 250 gramov mascarpone
  • 200 mililitrov smotany na šľahanie
  • 14 cukrárskych dlhých piškót
  • trochu mlieka (na piškóty)
  • 200 gramov čerstvých jahôd
  • 1 tabuľku horkej čokolády

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Najprv si v mise vyšľahajte mascarpone s práškovým cukrom do hladkého krému. Potom pridajte skôr vyšľahanú smotanu, a dôkladne prepojte.
  2. Dve tretiny náplne preneste do cukrárskeho vrecka. Teraz si utrhnite kúsok potravinovej fólie a položte ju na pracovnú plochu kuchynskej linky. Na nej následne vyskladajte cukrárske piškóty namočené v mlieku.
  3. Urobte dva rady vedľa seba po siedmich kusoch.
  4. V ďalšej fáze naneste smotanový krém na cukrárske piškóty a dôkladne rozotrite po celej ploche.
  5. Umyte čerstvé jahody, očistite ich od stopiek, prekrojte na polovice a vyskladajte do radu na náplň.
  6. Nakoniec všetko starostlivo zatočte pomocou fólie do rolády a dajte dezert tuhnúť do chladničky na dve hodiny.
  7. Vyberte roládu z chladničky, odstráňte potravinovú fóliu a začnite so zdobením. Zostávajúcim krémom potrite povrch maškrty a presypte nahrubo strúhanou horkou čokoládou, my sme vyskúšali bielu čokoládu a chutilo to skvele!

Video recept:

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našej Facebook stránke, aby ste každý deň videli nové recepty.

zdroj: youtube/ What to Сook

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.