Kapučínové potešenie – starostlivo upečené, bohato naplnené a s láskou vždy pripravené.

Kapučínové potešenie – torta, ktorá je dokonalým spojením jemnej krémovej textúry a bohatej kávovej chuti. 

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

Reklamy
  • forma s odnímateľným bokom papier

Cesto 

6 žĺtkov
150 g cukor  /vyšľahať/

170 g lieskových orechov /mleté/
30 g rožková strúhanka
10 g prášok do pečenia

6 bielkov – vyšľahať sneh a všetko spolu zľahka vymiešať cesto vyliať do formy a piecť 180 stupňov 30 minút
upečený korpus vložíme do formy s odnímateľnými bokmi

Plnka

600 ml smotana na šľahanie
6 vrecúšok capuccíno káva
10 g vanilkového cukor
1 sáčok tužidlo – všetko spolu vyšľahať a vyliať na korpus dáme do chladničky stuhnúť na 30 minút

150 ml smotana na šľahanie vyšľahať a naniesť na stuhnutý krém

Následne posypať kakaom a ešte dať stuhnúť 30 minút
Nakoniec odložíme bočnú formu a krájame.

Máme hotovo. ☕🍰

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=vDfjt_nyER0&ab_channel=Cookrate-Cakes

Ďalšie zaujímavé recepty:

Potrebujete iba 4 vajcia a 1 jogurt: Blesková maškrta, ktorú sme si museli pripraviť hneď 2-krát po sebe!

Úžasné vyzerá a dokonca ešte viac chutí: Skvelá tortička „VTÁČIE MLIEKO“

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.