Jemný a osviežujúci, broskyňový koláč „PECKA“ s jogurtovým krémom! Nevieme si ho doma nikdy vynachváliť!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný koláčik, ktorý pripravujeme pri každej možnej udalosti.

Chutí skutočne na jednotku.

Pripravte si napríklad tento netradičný broskyňový koláč.

Reklamy

Pokiaľ máte zavárané broskyne z vlastnej záhradky, môžete ich použiť, ale bude vynikajúci aj z kupovaných.

Isto si tento dezert zamilujete!

Zloženie cesta

  • 4 vajcia
  • 4 lyžice vody
  • 8 lyžíc cukru
  • 7 polievkových lyžíc múky/ hladká
  • 1 lyžica kakaového prášku

Na krém:

  • 2 malé poháre broskyňového jogurtu
  • konzervované olúpané broskyne
  • želatína
  • 4 lyžice smotany na šľahanie
Takto budeme postupovať:

  1. Zmiešajte žĺtky s cukrom a vodou do svetlej zmesi. Pridajte múku, kakao, a nakoniec penu z bielkov. Naplňte cesto do formy, či plechu a upečte v rúre. Zmiešajte jogurt, broskyne nakrájané na kocky, smotanu a želatínu.
  2. Navrstvite krém na cesto a ozdobte zvyškom broskýň. Môžete tiež pripraviť dva kusy cesta a krém naplniť medzi ne.

Mňam!

Dobrú chuť Vám prajeme!

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku na Facebooku, pre nové recepty každý deň.

zdroj: egyszerugyorsreceptek.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.