Chrumkavé NEDEĽNÉ rezne našej babičky: Tak chutné, že si ich budete pripravovať vlastne už asi len takto.

Nepoznáme asi žiadneho človeka, ktorý by nemiloval poriadne chutné rezne. Či už morčacie, kuracie alebo bravčové, všetky zbožňujeme aj my.

Pripravte si tieto bombastické rezne podľa tohto receptu a ich chrumkavosť Vás dostane.

Chutia perfektne!

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 kg kuracích, alebo morčacích prsník – naklepať a osoliť

Marináda

• 15 dkg eidamu nastrúhať
• 2 biele jogurty
• 1 kyslá smotana 200ml
• 2 vajíčka
• 2,5 lyžice hladkej múky
• 2 strúčiky cesnaku
• soľ
• čierne korenie
• strúhanka na obaľovanie

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Mäsko naklepeme, posolíme a vložíme do marinády. Najlepšie na 24 hodín do chladničky, ale ak nás tlačí čas, stačí aj hodina a výsledok bude perfektný.
  • Po odležaní postupne mäsko vyberáme, obaľujeme z oboch strán v strúhanke a vyprážame na horúcom oleji do zlata.




Mňam!

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: urodaizdrowie.pl/sznycel-wiedenski-oryginalny-przepis-wiener-schnitzel

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.