Kapučínové potešenie – torta, ktorá je dokonalým spojením jemnej krémovej textúry a bohatej kávovej chuti.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:
- forma s odnímateľným bokom papier
Cesto
6 žĺtkov
150 g cukor /vyšľahať/
170 g lieskových orechov /mleté/
30 g rožková strúhanka
10 g prášok do pečenia
6 bielkov – vyšľahať sneh a všetko spolu zľahka vymiešať cesto vyliať do formy a piecť 180 stupňov 30 minút
upečený korpus vložíme do formy s odnímateľnými bokmi
Plnka
600 ml smotana na šľahanie
6 vrecúšok capuccíno káva
10 g vanilkového cukor
1 sáčok tužidlo – všetko spolu vyšľahať a vyliať na korpus dáme do chladničky stuhnúť na 30 minút
150 ml smotana na šľahanie vyšľahať a naniesť na stuhnutý krém
Následne posypať kakaom a ešte dať stuhnúť 30 minút
Nakoniec odložíme bočnú formu a krájame.
Máme hotovo. ☕🍰
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=vDfjt_nyER0&ab_channel=Cookrate-Cakes
Ďalšie zaujímavé recepty:
Úžasné vyzerá a dokonca ešte viac chutí: Skvelá tortička „VTÁČIE MLIEKO“