Dnes sme si pre Vás pripravili skutočne výborný recept na tzv. kanadské bravčové rebra, ktoré si človek zamiluje už po prvom súste.
Pripravte si túto dobrotu a uvidíte, že si ich už inak ani pripravovať nebudete.
Chuť je naozaj skvela!
Reklamy
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
- bravčové rebrá – 1,2 kg,
- kečup – 100 g,
- jablko – 1 ks,
- citrón – ½ ks,
- sójová omáčka – 4 lyžice,
- hnedý cukor – 2 lyžice,
- sušený cesnak – ½ lyžičky,
- mletá paprika – ½ lyžičky,
- škorica – ½ lyžičky.
Takto budeme v recepte postupovať:
- Do misky nastrúhame jablko, pridáme k nemu kečup, sójovú omáčku a hnedý cukor. Na koniec môžeme všetko pokvapkať trochou citrónovej šťavy.
- Potom zmes dôkladne premiešajte, aby sa všetky chute nádherne spojili.
- Následne pridajte škoricu, sušený cesnak a mletú papriku. Potom môžete znova dôkladne premiešať. Rebrá dobre umyte a osušte. Naporciujte ich podľa svojho uváženia a ponorte ich do marinády.
- Takto pripravené mäso dajte do chladničky a nechajte ho marinovať a vstrebávať chute aspoň pol hodiny/ my nechávame aspoň hodinku, dve. Ideálne však bude, keď sa bude marinovať cez noc. Potom dajte mäso na plech a zakryte ho alobalom.
- Predhrejte rúru na 220 stupňov a pečte ich po dobu 50 minút. Potom zložte alobal a pečte ďalších 30 minút. Počas tejto fázy ich nezabudnite každých 10 minút preliať výpekom. Nakoniec ich len vyberte z rúry, nechajte trochu vychladnúť a môžeme podávať.
Mňam!
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
zdroj: http://souspark.ru/gotovlju-vmesto-shashlyka-na-novogodnij-stol-svinye-rjobryshki-po-kanadski