Zapečený zemiakový hrniec s hovädzím mäsom a kyslou smotanou – fantastická chuť!

Dnes si ukážeme recept na absolútne fantastický pokrm, ktorý môžete pripraviť k akejkoľvek sviatočnej, aj bežné príležitosti. Vaša rodina si zemiakový hrniec s mäsom zamiluje. Každý člen Vašej rodiny bude toto lahodné jedlo absolútne milovať.

Reklamy

Pustite sa do jednoduchej prípravy a pochutnajte si na fantasticky ochutených zemiakoch s mäsom ešte dnes. 

Výsledok vás milo prekvapí.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  •  2 kg zemiakov
  • 800 g mletého hovädzieho mäsa
  • 1 stredná cibuľa
  • 2 lyžice. l kyslej smotany
  • 50 g masla
  • soľ a korenie podľa chuti
  • maslo
  • olej na vymastenie formy

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Mäso nakrájajte na malé kúsky. Cibuľu olúpte a nasekajte najemno. Uvarte zemiaky v slanej vode aj so šupkou. Mäso a cibuľu premiešajte, pridajte soľ a korenie. Mleté mäso vhoďte na panvicu a podlejte vodou.
  2. Zemiaky sceďte a ošúpte. Pridajte maslo a vypracujte kašu. Tortovú formu vysteľte papierom na pečenie. Okraje namažte olejom. Polovicu kaše dajte na dno formy.
  3. Na zemiaky položte usmažené mleté ​​mäso. Potom znovu zemiaky. Vrch namažte kyslou smotanou.
  4. Dajte formu do rúry a pečte na 180 stupňov tak dlho, kým neuvidíte zlatistú farbu

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  liveinternet.ru

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.