Zapečené masové lodičky so syrom, cibuľou a luxusné chuťou – pripravené za 25 minút v rúre

Dnes si pripravíme fantastické jedlo, ktoré Vás uchváti svojim vzhľadom, aj chuťou. Uvidíte, že lodičky z lístkového cesta s mäsom budete chcieť svojim hosťom pripravovať pravidelne.

Všetci si tieto chutné lodičky úplne zamilujú.

Zabudnite na obyčajné pochutiny, ako sú chlebíčky a jednohubky. Lodičky z lístkového cesta Vás uchváti.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 kg zemiakov
  • 400 g akéhokoľvek mäsa
  • 1 veľká cibuľa
  • 4 nakladané uhorky
  • 500 g lístkového cesta
  • 1 vajce
  • 50 g tvrdého syra

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Uvaríme si zemiaky a klasicky pripravíme zemiakovú kašu. Mäso nakrájame na kúsky. Osmažíme ho na cibuľke. Zmiernime plameň, ľahko podlejeme a pod pokrievkou dusíme desať minút.
  2. Odklopíme a varíme ďalšie štyri minúty. Uhorky nakrájame na polovičné krúžky.Rozdeľte lístkové cesto na 4 časti, vyvaľkajte z každej obdĺžnik. Doprostred obdĺžnika dajte zemiakovú kašu.
  3. Na kašu poukladáte mäso a uhorky. Po stranách vykonáme pozdĺžne rezy. Vytvarujeme lodičky. Rozložte na plech vystlaný papierom na pečenie.
  4. Potrieme rozšľahaným vajcom. Zasypeme strúhaným syrom. Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov 25 minút.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

zdroj:  ok.ru

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.