Zapečené mäsko strýka krčmára: Vyprážané rezne sa na toto ani nechytajú!

Dnes sme si pre Vás pripravili veľmi chutnú dobrotu, ktorú pripravujeme už skoro každý víkend.

Manžel dokonca zabudol na klasické vyprážané rezne a pýta si už len tieto.

Vyskúšajte túto lahodu a uvidíte, že si recept taktiež okamžite zamilujete!

Reklamy

Budeme potrebovať:

  • hovädzie mäso – 700 g,
  • červená cibuľa – 1 ks,
  • zemiaky – 2 ks,
  • paradajky – 1 ks,
  • kyslá smotana – 4 lyžice,
  • tvrdý syr – 100 g,
  • horčica – 2 lyžičky,
  • soľ – podľa chuti,
  • mleté ​​čierne korenie – podľa chuti,
  • bylinky – podľa chuti.

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Dôkladne umyte nelúpané zemiaky a uvarte ich. Medzitým mäso naklepte plochou stranou kladivka, kým nedosiahnete požadovanú hrúbku.
  2. Ochuťte soľou, korením a nechajte marinovať. Cibuľu a paradajky nakrájajte na krúžky.
  3. Vyložte plech papierom na pečenie a rozložte naň cibuľové krúžky a potom steaky. Mäso potrite horčicou a a na ne rozložte nakrájané paradajky
  4. Paradajky potrite mletým cesnakom, dochuťte soľou a korením. Zemiaky nastrúhajte a posypte nimi paradajky.
  5. Na vrch pridajte kyslú smotanou alebo majonézou. Predhrejte rúru na 360 stupňov. Plech zakryte fóliou (odstráňte ju 10-15 minút pred koncom varenia). Pečte celý plech po dobu 40 minút. Posypte steaky strúhaným syrom päť minút pred dokončením pečenia.

Video postup:

Máme hotovo.

Mňam“

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  www.youtube.com/watch?v=C0wOj3zRNUo&feature=emb_logo

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.