Zapečené bravčové mäso so syrom – pripravené v rúre

Ste tiež veľkými milovníkmi mäsových pokrmov? Potom Vám dnešný recept ide priamo do rany.

Reklamy

Prepečené bravčové mäso so syrom si absolútne zamilujete. Vy aj celá Vaša rodina.

Tejto úžasnej chuti sa nedá absolútne odolať a výsledok Vás naozaj milo prekvapí.

Výsledok a hlavne doba prípravy je jednoducho geniálna. Fantastický obed stihnete za 10 minút.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 700 g bravčového mäsa
  • 3 polievkové lyžice kyslej smotany
  • 100 g húb
  • 1 cibuľa
  • 2 paradajky
  • 150 g syra
  • soľ
  • korenie
  • olej

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Mäso nakrájajte na tenké plátky Jemne nakrájajte cibuľu a pokvapkajte trochou oleja, potom pridajte huby a sprudka osmažte na panvici.
  2. Mäso vložte do vymasteného pekáča tesne vedľa seba, osoľte, zalejete kyslou smotanou.
  3. Smaženú zmes cibule a húb dajte na mäso.
  4. Nakrájajte paradajky a na každej mäso položte jeden plátok.
  5. Ku každému mäsu pridajte plátok syra.
  6. Zakryte alobalom a pečte 30 minút v rúre na 180 °.
  7. Potom alobal vyberte a pečte aspoň ďalších 10 minút, aby mäso zmäklo a syr sa krásne roztopil.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  ketkes.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.