Za toto jedlo Vás bude chlap nosiť na rukách: Zapečená bravčová panenka pod syrovou krustou

Dnes sme si pre Vás pripravili skutočne chutný recept z bravčovej panenky, ktorý ulahodí každému.

Recept sme si hneď zamilovali a sme presvedčení, že si ho zamilujete aj vy.

Odporúčame si recept uložiť, vytlačiť a pripnúť na chladničku- Chutí famózne!

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 až 2 kusy bravčovej panenky (záleží na veľkosti mäsa)
  • soľ podľa chuti
  • grilovacie korenie podľa chuti
  • 1 kus červenej cibule
  • 100- 130 gramov tvrdého syra na strúhanie
  • 3 lyžice majonézy
  • 2 vajcia uvarené natvrdo

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Bravčovú panenku si očistite a rozdeľte ju na štyri rovnako veľké kusy. Potom na jej povrchu urobte jemné zárezy v tvare mriežky. Mäso následne osoľte a okoreňte obľúbeným korením. Teraz si olúpte cibuľu a nakrájajte ju najemno. Vezmite zapekaciu misku alebo pekáčik a poukladajte do neho kúsky bravčovej panenky a na ňu nasypte nasekanú cibuľu.
  2. Zhotovíme si zmes, z ktorej sa vytvorí dokonalá krusta po upečení. V mise si zmiešame nastrúhaný tvrdý syr podľa výberu (napr. Goudu alebo čedar) spolu s trochou soli a majonézou.
  3. Dip rozotrieme  rovnomerne na mäso a dáme do rúry zapekať na 30 minút pri 180 ° C.
  4. Mäsko trochu podlejeme vodou.
  5. Po pol hodine sa na povrchu pokrmu vytvorí zlatistá syrová krusta.
  6. Vyberieme z rúry a môžeme podávať napríklad s varenými zemiakmi..

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bukvarche.com/2021/01/29/пържоли-с-майонеза-на-фурна-вкусен-и-б

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.