Vždy obľúbené pikantné kuracie krídelka: Vždy rovno robím kľudne aj 2 porcie, lebo chutia výborne a vždy sa zjedia!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete. Reč je o chutných a pikantných kuracích krídelkách.

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

Reklamy
  • kuracie krídla
  • lyžička papriky
  • soľ, korenie
  • štipka zázvoru
  • 1 lyžica olivového oleja
  • štipka muškátového orieška

Takto budeme v recepte postupovať:

Najprv si kuracie krídla umyte pod studenou vodou a potom ich utrite papierovým obrúskom. Marinádu si pripravte zmiešaním olivového oleja s vyššie uvedeným korením. Túto marinádu si rozotrite na krídla a mäso v nej dobre obaľte. —

-Musí rovnomerne preniknúť ku každému kúsku kurčaťa. Krídla dajte do sáčku a dajte aspoň na 3 hodiny do chladničky.

Marinované krídla potom vyberte z chladničky a vložte ich do zapekacej misky. Tú potom vložte do rúry a pečte pri 200 stupňoch. Občas otočte, aby kura bolo poriadne prepečené. Nakoniec už len kuracie krídla vyberte z rúry a hotovo!

Prajeme vám dobrú chuť!

Máme hotovo!

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: mandarynka.com.ua/absoliutnyi-khit-i-novynka-kuriachi-kryltsia-zapecheni-v-pyvi/

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Vždy keď mám jahody, pripravím túto výbornú maškrtu!
Babičkina overená „Oravská klasika“: Mleté mäso s kapustou, paradajkovým pyré, cesnakom s najlepšou chuťou

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.