Vždy keď mi ostanú navyše jablká, pripravím túto parádnu maškrtu! Vieme ho jesť aj každý víkend!

Chcete si upiecť niečo dobré ku káve, ale netráviť veľa času v kuchyni? Potom pre vás máme dnes niečo špeciálne a božské.

Ide o ten najlepší jablkový koláč , aký ste kedy mali. Variácia chutného cesta a jabĺk je fantastická.

Je úplne fantasticky vláčny. A jeho bleskurýchla príprava? Tá Vás jedine príjemne poteší.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

CESTO

  • 4 vajcia
  • 1 šálka cukru
  • 1 šálka jogurtu
  • 9 lyžíc rastlinného oleja
  • 2 šálky múky/ hladká
  • 1 prášok do pečiva

NÁPLŇ

  • 1 kg jabĺk
  • 3 lyžice rastlinného oleja
  • 3 lyžice strúhaného masla
  • 1 šálka cukru
  • 1 lyžička škorice

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Zmiešajte vajcia s cukrom. Pridajte olej a jogurt, potom múku a prášok do pečiva. Zmes rozdelíme na dve rovnaké časti.
  2. Umiestnite jednu časť do plechu o veľkosti 25 x 35 cm, vystlaného papierom na pečenie a vložte do predhriatej rúry na 190 stupňov a pečte asi 10 minút.
  3. Počas tejto doby uvarte jablká s cukrom.
  4. Pridajte strúhanej maslo a škoricu. Vyberte plech z rúry, umiestnite náplň na plát, doplňte zvyšným cestom a vráťte do rúry.
  5. Pečieme do zlatohnedej farby. Potom koláč posypeme práškovým cukrom, necháme vychladnúť, nakrájame na kocky a podávame.

Máme hotovo!

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ygochau.ru/vkusnyy-retsept-yablochnyy-pirog-dlya-lenivyh-gotov-za-neskolko-minut.html

Vyskúšajte tiež:

Nikdy neomrzia a vždy sa podaria: Langoše LENIVEJ GAZDINKY so syrom a kyslou smotanou!

Toto je zázrak, ktorý máme všetci doma, ale nikto o ňom stále nehovorí: Rastlina, ktorá je ešte účinnejšia ako cesnak – Znižuje krvný tlak a s cukrom v krvi robí divy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.