Každý z nás si niekedy rád dopraje niečo sladké. Obľúbenou voľbou detí aj dospelých býva ľahký piškótový základ, pokrytý vrstvou pudingového krému a dozdobený ovocím a alebo čokoládou.
Dnešný recept je na Bostonskú tortu, ktorá spĺňa všetko vyššie uvedené a chutí priamo senzačne. Jej príprava je však veľmi jednoduchá a rýchla , takže nemusíte tráviť hodiny v kuchyni, aby ste si mohli pochutnať.
Tieto ingrediencie budeme potrebovať:
Reklamy
cesto:
- 2 šálky cukru
- 4 vajcia
- 2½ šálok celozrnnej múky
- 1 šálka mlieka
- ¾ šálky rastlinného oleja
- 2¼ čajové lyžičky prášku na pečenie
- 1 čajová lyžička vanilky
Plnka:
- 2 balenia instantného vanilkového pudingu, uvareného podľa pokynov
poleva:
- 80 g čokolády
- 1 šálka smotany
Takto budeme postupovať:
- Zmiešajte vajcia a cukor až do hladkej zmesi.
- Pridajte múku, mlieko. Olej, prášok do pečiva a vanilku.
- Zmiešajte.
- Nalejte do formy 9 × 13, ktorá je vymazaná!
- Pečte na 350 stupňov po dobu 40-50 minút.
- Akonáhle vytiahnete z rúry, urobte do korpusu diery vareškou.
- Pripravte puding podľa pokynov krabice a nalejte na koláč.
- Nechajte vychladnúť.
- Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli a zmiešajte so smotanou.
- Nalejte na tortu.
- Nechajte pár minút vychladnúť a nalejte druhú vrstvu pudingu.
- Nechajte niekoľko hodín v chladničke a môžete podávať.
Nezabudnite recept zdieľať, možno sa zapáči aj vaším priateľom!
Prajeme Vám dobrú chuť.
Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.
zdroj: hughsandcookiesxoxo.com