Výborný bostonský krémový koláč s pudingom! Chutí skvele!

Každý z nás si niekedy rád dopraje niečo sladké. Obľúbenou voľbou detí aj dospelých býva ľahký piškótový základ, pokrytý vrstvou pudingového krému a dozdobený ovocím a alebo čokoládou.

Dnešný recept je na Bostonskú tortu, ktorá spĺňa všetko vyššie uvedené a chutí priamo senzačne. Jej príprava je však veľmi jednoduchá a rýchla , takže nemusíte tráviť hodiny v kuchyni, aby ste si mohli pochutnať.

Tieto ingrediencie budeme potrebovať:

Reklamy

cesto:

  • 2 šálky cukru
  • 4 vajcia
  • 2½ šálok celozrnnej múky
  • 1 šálka mlieka
  • ¾ šálky rastlinného oleja
  • 2¼ čajové lyžičky prášku na pečenie
  • 1 čajová lyžička vanilky

Plnka:

  • 2 balenia instantného vanilkového pudingu, uvareného podľa pokynov

poleva:

  • 80 g čokolády
  • 1 šálka smotany

Takto budeme postupovať:

  • Zmiešajte vajcia a cukor až do hladkej zmesi.
  • Pridajte múku, mlieko. Olej, prášok do pečiva a vanilku.
  • Zmiešajte.
  • Nalejte do formy 9 × 13, ktorá je vymazaná!
  • Pečte na 350 stupňov po dobu 40-50 minút.
  • Akonáhle vytiahnete z rúry, urobte do korpusu diery vareškou.
  • Pripravte puding podľa pokynov krabice a nalejte na koláč.
  • Nechajte vychladnúť.
  • Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli a zmiešajte so smotanou.
  • Nalejte na tortu.
  • Nechajte pár minút vychladnúť a nalejte druhú vrstvu pudingu.
  • Nechajte niekoľko hodín v chladničke a môžete podávať.

Nezabudnite recept zdieľať, možno sa zapáči aj vaším priateľom!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj:  hughsandcookiesxoxo.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.