VIANOČNÝ Raffaelo koláčik vždy s báječnou chuťou: Obľúbený koláčik u Nás doma už každé sviatky!

Tento koláčik je božsky ľahký a lahodný. Nielen že vyzerá ako rozkošne zasnežený, ale rozpúšťa sa v ústach.

Je neodolateľný. Jemný puding a nadýchané cesto idú skvele dohromady. Nikdy nezostanete pri jednom kúsku.

Začnete si priamo hľadať príležitosti, pri ktorých by ste mohli tento famózny múčnik znova pripraviť.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

CESTO

  • 6 bielkov
  • 250 g práškového cukru
  • 100 g hladkej múky/ hladká
  • 150 g kokosu

KRÉM

  • 6 žĺtkov
  • 1 l mlieka
  • 100 g cukru
  • 2 balíčky vanilkového pudingu
  • 250 g masla
  • kokos (navrch)

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte k nemu opatrne cukor. Múku zmiešajte s kokosom a potom pridajte sneh. Veľmi opatrne. Na plech vystlaný papierom na pečenie cesto vylejte. Rúru predhrejte a plát cesta upečte pri cca 160-170 stupňoch. Pečieme 20 minút. (180 stupňov, 10 minút). Keď sa nelepí, je upečené.
  2. Teraz pripravte krém. Klasickým spôsobom uvarte puding podľa návodu, len s tým rozdielom, že mlieko začnete zahrievať spoločne so žĺtkami. Potom už puding varte ďalej úplne normálne do zhustnutia. Potom horúci puding zmiešajte s maslom. Krém nanesieme na upečené cesto a zasypeme kokosom. Dajte do chladničky vychladiť.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  humormagazin.com

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.