VIANOČNÉ plnené GOFRI trubičky s luxusným žĺtkovým krémom hotové sú už za 30 minút!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný VIANOČNÝ recept na chutné Gofri trubičky, ktoré sme si okamžite zamilovali.

Gofry trubičky, ktoré si dnes ukážeme, sú úžasne mäkkučké a vláčne.

Navyše sú doplnené o vynikajúci vanilkový krém, ktorý sa hodí pre akúkoľvek slávnostnú príležitosť.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

CESTO

  • 100 g masla
  • 3 vajcia
  • ½ šálky cukru kryštál
  • 1 šálka hladkej múky

KRÉM

  • žĺtok
  • cukor podľa chuti
  • mlieko podľa toho, ako chcete mať krém riedky
  • hladká múka na zahustenie
  • vanilkový cukor podľa chuti
  • 50 g masla

Takto budeme postupovať:

  1. Zmiešajte na cesto všetky ingrediencie, okrem múky.
  2. Pridajte múku a dôkladne premiešajte. Vymiešajte cesto bez hrudiek.
  3. Rozpáľte waflovač a naberačkou z cesta pečte jednotlivé vafle.
  4. Po vybratí z waflovača ichzatočte do ruličky a ešte teplé nechajte takto chladnúť a Zároveň sa Vám zlepia jednotlivé konca.
  5. Teraz krém. Pripravte si kastrólik a v ňom začnite zahrievať na miernom plameni všetky suroviny na krém. Miešajte a zahrievajte do zhustnutia. Potom odstavte. Namiesto tohto krému môžete samozrejme použiť akúkoľvek inú náplň, ktorú máte radi.
  6. Krém aj ruličky (alebo trubičky, ak chcete), nechajte poriadne vychladnúť. Až sa tak stane, trubičky naplňte krémom pomocou plničky, alebo pevnejšieho sáčku.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento super recept aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj:  tudasfaja.com

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Obľúbené, bleskové „Raffaello rezy“ z hrnčeka: Nikdy nesklamali!

Najchutnejšie rezníky z mletého mäska: Prekonali v sekunde všetky naše očakávania!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.