Veľkonočná maškrta: Vrstvený dezert s dvoma vrstvami lahodného krému, vláčnym cestom a čokoládovou polevou

Už podľa samotného názvu vám musí byť jasné, že sa jedná o skutočnú lahôdku, ktorú si určite zamilujete

Reklamy

Recept je jednoduchý, takže ho zvládne úplne každý v pohodlí domova. Poďte to vyskúšať.

Bude ho milovať celá rodina!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Na cesto:

  • 40 g múky,
  • 2 lyžice kakaového prášku,
  • 2 vajcia,
  • 2 lyžice medu,
  • 5 g masla,
  • 15 g cukru,
  • 1 čajová lyžička jedlej sódy a štipka soli.

Na krém:

  • 1 balíček vanilkového pudingu,
  • 1 balíček puding punč,
  • 8 dl čaju,
  • 25 g masla,
  • 20 g práškového cukru,
  • 1 balenie vanilkového cukru
  • 3 lyžice rumu.

Na polevu:

  • 3 lyžice kakaového prášku,
  • 3 lyžice cukru, 3 lyžice vody,
  • 6 g masla
  • 1 čajová lyžička oleja.

Takto budeme v recepte postupovať:

Z ingrediencií na cesto utvorte cesto, ktoré následne rozdeľte na tri rovnaké diely. Všetky diely vložte na pekáč a dajte do predhriatej rúry (180 ° C na 9 minút). Medzitým si pripravte krémy z prísad na krém. Potom do formy dajte spodnú vrstvu cesta, na to rozotrite jeden krém, položte druhú vrstvu cesta, rozotrite ďalší krém a prikryte treťou vrstvou cesta. Nakoniec si urobte z ingrediencií polevu a tou polejte pripravený dezert. Na noc vložte do chladničky.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: coolinarika

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.