Tvarohové koláčiky s famóznou chuťou a rýchlou prípravou – Sú krásne aj chutné!

Zdieľať na Facebooku

Ak Vás už nejakú dobu prenasleduje chuť na niečo výborné, ​​pustite sa do prípravy tvarohových ruží. Na oko sú absolútne neodolateľné. Ozdobia každý stôl. 

Reklamy

Po zahryznutí sú kypré, vláčne a nikdy nebudú, vďaka tvarohu suché.

Príprava a celé pečenia je veľmi rýchle a jednoduché. S receptom sa detailne zoznámte v našej galérii.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 450 g hladkej múky
  • 250 g tvarohu
  • 100 g masla
  • 1 hrnčeka cukru kryštál
  • Pol čajovej lyžičky sódy bikarbóny, alebo pol balíčka prášku do pečiva
  • 1 balenie vanilkového cukru
  • Pol čajovej lyžičky soli
  • 2 žĺtky

Takto budeme v recepte postupovať:

  • V mise si zmiešajte žĺtka, zmäknuté maslo, soľ, tvaroh, vanilkový a kryštálový cukor. Všetko potom dôkladne premiešajte.

  • Do zmesi potom pridajte hladkú múku a sódu bikarbónu. Vypracujte cesto, ktoré sa nelepí. Podľa potreby teda budete pridávať múku.

  • Potom si vyvaľkajte cesto s priemerom 2 až 3 milimetre. Pomocou hrnčeka si vykrájajte kolieska. Vykrojené kolieska potom naskladajte na seba (3 až 4 ks). Zarolujte tak, ako vidíte na obrázku.

  • Jeden vzniknutý kus uprostred rozrežte. Vzniknú Vám 2 ruže.

  • Plech si vyložíme papierom na pečenie a ružičky na neho položte. Pečte na 120 stupňov po dobu 20-30 minút.

Máme hotovo

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  liveinternet.ru

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.