Tvarohové kocky s pudingovou náplňou a fantastickou vláčnou chuťou! Zamilovať si ich musí každý!

Ak Vás už nejakú dobu prenasleduje chuť na niečo výborné, pustite sa do prípravy tvarohového koláča , ktorý Vám v dnešnom článku hodláme predstaviť. Je úžasne kyprý a vláčny. Je úplne výborný a nie je nikto, kto by ho nemiloval.

Príprava a celé pečenie je veľmi rýchle a jednoduché. Koláč si jednoducho zamilujete kvôli všetkým jeho aspektom.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy

CESTO

  • 300 g múky
  • 4 žĺtky
  • 0,5 dl mlieka
  • 1 lyžička cukru
  • 3 lyžice vanilkového cukru
  • instantné kvasnice
  • 15 dkg masla
  • Maslo na vymastenie plechu

NÁPLŇ

  • 1,5 lyžice múky
  • Kôra z jedného citróna
  • 2 vanilkové pudingy
  • 200 g kryštálového cukru
  • 1 kg tvarohu
  • hrsť hrozienok
  • 4 bielka

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Najskôr si pripravíme cesto. Droždie rozpustite vo vlažnom mlieku ochutené cukrom. Žĺtky vymiešajte so zmäknutým maslom.
  2. Kvasnicovú zmes zmiešajte s múkou, zvyšnými ingredienciami a žĺtkovou zmesí. Rozdeľte cesto na dve časti.
  3. Každú časť vyvaľkáme na obdĺžnik o veľkosti 22 x 32 cm. Plech vymastíme maslom. Tvaroh premiešame s cukrom, vanilkovým cukrom, citrónovou kôrou a múkou. Pridáme hrozienka.
  4. Bielky vymiešajte do tuhého snehu. A nakoniec je tiež pridajte k tvarohu. Druhú časť cesta zakryte potravinárskou fóliou.
  5. Nechajte 3 hodiny, potom ho rozbite vidličkou. Náplň dajte na pripravený plát v plechu a prekryte druhou časťou.
  6. Pečieme v predhriatej, stredne horúcej rúre na 180 stupňov 30 minút. Nakrájame na kocky a podávame horúce

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazine.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.